Wanneer u een workshop gaat volgen bij BS Sennenhonden is onderstaande Algemene Informatie van belang.

Doelgroep

De workshops van BS Sennenhonden richten zich niet alleen op alle Sennenhondeneigenaren, maar ook op alle eigenaren van andere rassen en eigenaren van rasloze honden. Eigenaren van honden met gedragsproblemen zijn ook welkom bij de workshops, immers ook zij willen graag leuke activiteiten met hun hond(en) ondernemen en BS Sennenhonden is van mening dat met een beetje goede wil, acceptatie, aanpassingsvermogen en hier en daar wat extra aanwijzingen, iedereen een leuke tijd moet kunnen hebben. Wel vragen wij eigenaren van honden met gedragsproblemen om deze gedragsproblemen even bij de inschrijving te vermelden, zodat wij hiermee dan rekening kunnen proberen te houden houden bij de grootte en/of samenstelling van de groep.

Inschrijving

Voor de workshops van BS Sennenhonden kunt u zich inschrijven via de agenda op de website. Wanneer u zich voor een workshop wilt inschrijven registreert u een account op de website, opent de betreffende workshop in de agenda en plaatst een vinkje bij "Ik neem deel aan dit evenement". Daarna klikt u op de knop "Registreer". U ontvangt direct een e-mail met daarin de gegevens van de workshop waarvoor u zich heeft ingeschreven. Zodra uw inschrijving door ons is verwerkt ontvangt u daarvan per e-mail een bevestiging en een factuur. De bevestiging dient u mee te nemen naar de betreffende workshop.

U kunt zich ook als (ras)groep aanmelden. Zodra er met de vertegenwoordiger van de groep een datum en tijdstip (ochtendgroep of middaggroep) is bepaald, kunnen de afzonderlijke groepsleden zich volgens bovenstaande procedure inschrijven voor de met de vertegenwoordiger van de groep geplande datum en tijd. Iedere deelnemer ontvangt vervolgens een bevestiging en een factuur met de benodigde gegevens voor de betaling van het cursusgeld.

NB: Indien er bij inschrijving van een (ras)groep minder dan het maximaal aantal deelnemers zijn, behoudt BS Sennenhonden zich het recht voor om de groep aan te vullen met individuele deelnemers. Dit kunnen deelnemers met een ander ras of met een rasloze hond zijn.

Cursusgeld

Voor de hoogte van het cursusgeld wordt verwezen naar de beschrijvingen van de afzonderlijke workshops. Voor alle workshops geldt dat uw inschrijving pas definitief is, na ontvangst van uw betaling. Houdt u daarom de uiterste betaaldatum op de factuur goed in de gaten en betaal zo snel mogelijk!

Goodybag

Iedere workshop-deelnemer ontvangt na afloop van de workshop een Goodybag, met daarin o.a. lekkers en heel veel informatie!

Algemene Workshopvoorwaarden

In aanvulling op bovenstaande zijn de Algemene Workshopvoorwaarden van BS Sennenhonden van toepassing.

 

Eerstvolgende evenement in de agenda

Geen evenementen