Eerstvolgende evenement in de agenda

Geen evenementen

Opvoeding, heropvoeding en leuke activiteiten voor uw hond en u!

Welkom bij natuurlijkeopvoedingvoorjehond.nl. Op deze website vindt u informatie over de (her)opvoeding van uw hond, volgens natuurlijke - voor uw hond herkenbare - principes. Bij hondenschool natuurlijkeopvoedingvoorjehond.nl in Coevorden staat de relatie tussen u en uw hond centraal. Begint u met uw pup bij ons te trainen? Dan bouwen we direct vanaf het begin aan een stevige fundering voor een sterke en respectvolle onderlinge band. Vertoont uw hond ongewenst gedrag? Komt u bij uw huidige hondenschool niet verder? Dan helpen we u om samen terug te keren naar de basis en van daaruit een nieuwe, stevige fundering te leggen voor een sterke en respectvolle onderlinge band.

U vindt op deze website de volgende onderdelen:

Cursussen, Workshops, Clinics & Cursisten

Dit gedeelte van de website bestaat uit vier onderdelen:

  • in het onderdeel Cursussen vindt u alle informatie over de cursussen die voor alle honden worden verzorgd.
  • in het onderdeel Workshops vindt u alle informatie over de workshops die voor alle honden worden verzorgd.
  • in het onderdeel Clinics vindt u alle informatie over de clinics die voor alle honden worden verzorgd
  • in het onderdeel Cursisten vinden de cursisten die een cursus, workshop of clinic bij natuurlijkeopvoedingvoorjehond.nl volgen hun eigen cursistendossier met lesschema's, huiswerkschema's en de mogelijkheid om huiswerkverslagen - indien van toepassing - online in te leveren (hiervoor dient u een account te registreren).

Agenda

In de agenda vindt u een compleet overzicht met data en tijden van alle cursussen, workshops en clinics die door natuurlijkeopvoedingvoorjehond.nl worden georganiseerd.

Deze website beoogt geen volledige informatie te geven over de genoemde onderwerpen, maar dient als eerste kennismaking met natuurlijkeopvoedingvoorjehond.nl en haar werkzaamheden. Wilt u naar aanleiding van de informatie op deze website reageren, of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die natuurlijkeopvoedingvoorjehond u kan bieden middels haar werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier